POSTS
22
november 2015
Libramont 2017
20
november 2015
Not Mess With My Style
SEARCH
SHOP
New York +1555225314
VEELGESTELDE VRAGEN

 

Waarom vind ik bij de producten geen prijzen?

Aangezien AcroProducts nog geen webshop heeft, hebben wij ervoor gekozen geen prijzen te vermelden. Dit komt omdat de prijs van deze producten sterk afhankelijk zijn van de afname of promoties op dat moment. Je kan steeds een prijsofferte opvragen. Daarnaast kan ons steeds contacteren voor een concrete prijs op te vragen van een bepaald product.

Hoe kan ik mijn bestelling bekijken?

Nadat u bent ingelogd, kan u alle informatie over uw bestellingen terugvinden. Om je in te loggen klik je onderaan onder het veld 'NUTTIGE LINKS' en nadien op 'inloggen'. 

Mijn levering is foutief/onvolledig. Wat moet ik doen?

Eerst en vooral onze excuses voor dit voorval. Indien u het foutieve product of een onvolledige levering hebt ontvangen, gelieve ons zo snel mogelijk te contacteren via info@acroproducts.be of +32 (0)9 345 42 56. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op. Bijhorende kosten verbonden aan deze fout zijn steeds voor rekening van AcroProducts

Hoe vind ik snel een artikel terug?

U kan een artikel terugvinden door bovenaan op het icoon van het vergrootglas te drukken. Hier kan u uw specifieke zoekterm invoegen.

Ik zoek een artikel maar vindt het niet terug?

Vindt u een artikel niet terug tussen ons productengamma? Dat kan. Niet al onze producten staan online of hebben wij in ons gamma. Contacteer ons voor specifieke productinformatie en wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing.