POSTS
22
november 2015
Libramont 2017
20
november 2015
Not Mess With My Style
SEARCH
SHOP
New York +1555225314
BESTELLEN

 

Bestellen

Momenteel bieden wij nog geen mogelijkheid om bestellingen te plaatsen via een webshop. Indien u graag uw bestelling plaatst kan dit via verschillende wegen. U kan ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen, een e-mail te verzenden of telefonisch contact met ons op te nemen.

Levering

Na het bevestigen van uw bestelling door ons (dit gebeurd telefonisch of per mail) zullen uw goederen binnen de 2 werkdagen worden verzonden indien voorradig. Indien het product niet in stock is, brengen wij u hiervan op de hoogte samen met de levertermijn die hieraan vasthangt. Wanneer een levering langer duurt dan verwacht, trachten wij u hier steeds van op de hoogte te brengen. 
De levering van uw goederen gebeurd steeds via onze externe transportpartner GLS. Zij zullen de goederen bij u leveren. Het afladen van de pallet is voor uw rekening. 

Verzendkosten

Bij bestellingen onder de €400,- (excl. BTW) betaalt u een verzendkost afhankelijk van uw bestellingen. Bij bestellingen boven de €400,- (excl. BTW) worden er geen verzendkosten aangerekend, dit ook afhankelijk van uw bestelling.

Retourneren

Indien de goederen niet conform zijn aan uw eisen als klant, bestaat er de mogelijkheid om de producten terug te zenden. Retourzendingen gebeuren steeds in onderling akkoord met AcroProducts. Indien wij geen voorafgaande toestemming hebben gegeven zal het geretourneerde product niet terugbetaald worden. De kosten van de retourzending is steeds voor rekening van de klant. Behalve indien de retour plaatsvindt ten gevolge van een foutieve levering, als fout van AcroProducts

Voorwaarden
- Retouraanvragen gelden enkel wanneer zij binnen de 10 werkdagen na levering bij ons worden gemeld.
- De goederen dienen ongeschadigd, ongeopend of ongebruikt en compleet te zijn.
- De goederen dienen in de originele verpakking te zitten.
- Chemische liquide producten dienen ongeopend te zijn indien deze retour worden verzonden.
- Creditnota's voor geretourneerde goederen zullen worden opgestuurd na ontvangst van de goederen

AcroProducts behoudt het recht goederen te weigeren indien niet aan bovenstaande voorwaarden worden voldaan.
Indien producten niet voldoen aan bovenstaande eisen, behoudt AcroProducts zich te recht om eventuele kosten in rekening te brengen.

Foutieve/onvolledige levering?

Indien u het foutieve product of een onvolledige levering hebt ontvangen, gelieve ons zo snel mogelijk te contacteren via info@acroproducts.be of +32 (0)9 345 42 56. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op. Bijhorende kosten verbonden aan deze fout zijn steeds voor rekening van AcroProducts

Betalen

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

Betaalopties

Betalingen kunnen plaatsvinden bij afhaling of via overschrijving. Meer info hierover? Contacteer ons via info@acroproducts.be

Veilig betalen

Niet van toepassing.

Betaalinfo AcroProducts

IBAN: BE21 4433 7957 0103
Biccode: KREDBEBB
BTW-nr: BE0475-937-329

Vermeld bij uw betaling steeds uw gestructureerde referentie of uw factuurnummer.